Csobbanj bele az éjszakába Miskolcon!
2016. július 21. írta: EmeseT

Csobbanj bele az éjszakába Miskolcon!

 Végigfürdőznéd az éjszakát? Szórakoznál az év egyik legjobb strandos buliján? Bejárnál két különleges fürdőhelyet úgy, ahogy eddig azt sosem tehetted? Imádod a buborékokat? Ha igen, akkor most itt a lehetőség! A következő két hétvégén irány Miskolctapolca, ahol csupa-csupa izgalmas délutáni és éjszakai fürdőzéses program vár!

ejsz15.jpg

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő****

 

BULIHANGULAT A BARLANGFÜRDŐBEN

 

 Az év egyik legjobb fürdős buliját készül megtartani a Miskolctapolca Barlangfürdő****. Július 23-án szombaton 19:30-tól ugyanis egy igazi beach party-val készülnek a szervezők. Este a pultnál keveri a zenét az ország egyik legismertebb női dj-je és fotómodellje: Metzker Viktória.

 Őt követi Andro, aki sokaknak a Petőfi Rádióból a Bodyrock műsorból lehet ismerős. Andro bulija alatt az esküvői dj, DJ Joe hangosít.

 A bulit Náksi Attila zárja a Stereo Palmával 23 órától. Érdemes úgy készülni, hogy az éjszakai fürdőzés árából ezúttal 500 Ft lefogyasztható a koktélpult esti kínálatából, ahol egyet fizet, kettőt kap Cuba Libre akció is várja a nagyérdeműt. Ha pedig megéhezel a bulis pancsolásban az esti grillpartyn falatozhatsz egy jót.

fergeteges.jpg

Kép forrása: Miskolctapolca Barlangfürdő****

 

Helyszín: Miskolctapolca Barlangfürdő****, Miskolctapolca Pazár István sétány 1.

Időpont: 2016. július 23., szombat 19:30-tól másnap 1:00-ig

Belépő: 2600 Ft/fő

További információ: Fergeteges éjszakai fürdőzés a Miskolctapolca Barlangfürdő****-ben (hellomiskolc.hu)

 

BUBORÉK NAP A MISKOLCTAPOLCAI STRANDON

 

 A Miskolctapolcai Strandon a július 29-én hatalmas buboréknapot tartanak, ahol egy napig felszabadult pillanatokat élhetnek át gyerekek és felnőttek egyaránt. A program első fele – a Buborék Délután a strandolóké lesz. A családokat interaktív játszókerttel és rengeteg buborékos programmal várják. Nézegess óriásbuborék show-t! Építs buborékvárat! Dobálj strandlabdát és vízibombát! A rendezvény folyamán kiderül hogyan készül a buborék-festmény. Várható buborékfújó bemutató és fagylaltkóstolás.

miskolctapolcai_strand_hanak_tibor_cut.jpg

Fotó: #hellomiskolc

 

 A felnőttek a közös mozgás ideje alatt próbálhatják ki, hogyan kell helyesen használni a fitt ballt, de lehet majd vízi aerobikozni. Ezen kívül megtekinthető strand röplabda és Teqball bemutató. Utóbbi sportág olyan, mintha az asztalitenisz és a foci keveréke lenne.
buborek_nap_a5-os_szorolap_01.jpg

Kép forrása: Miskolctapolcai Strand

 

Helyszín: Miskolctapolcai Strand, Miskolctapolca Aradi sétány 1.

Időpont: 2016. július 29., szombat 14:00-től éjfélig

Belépő: 1000 Ft/fő

További információ: Buborék Nap a Miskolctapolcai Strandon (hellomiskolc.hu)

 

STRANDOK ÉJSZAKÁJA MISKOLCON IS!

 

 A buborékok jegyében a délutánt a Miskolctapolcai Strandon a Buborék Este váltja fel. Az éjszakai fürdőzés egészen éjfélig tart, ami azért igazán különleges, mert a város ezen strandja más esetben nem szokott éjszaka nyitva lenni.

 A hangulatról az Elegant Jazz Band gondoskodik, az együttes játékával egy laza, kellemes zenei aláfestést nyújt a fürdőzés közbeni lazuláshoz. Szórakozásnak kiváló programnak tűnik a borkaszinó, azaz a Bor Roulette, amely a nevével ellentétben mégis egy olyan játék, amely nem jár kockázattal és pénzveszteséggel. Az éjszakát az élő drónközvetítés teszi még felejthetetlenebbé. Az ínyencek számára kóstolásra is lesz lehetőség. Nyári street food ételeket, kézműves sajtot, csokoládét, magyar borkoktélt és mindenféle finom étel-italt megízlelhetsz.

Helyszín: Miskolctapolcai Strand, Miskolctapolca Aradi sétány 1.

Időpont: 2016. július 29., szombat 14:00-től éjfélig

Belépő: 1000 Ft/fő

További információ: Strandok éjszakája (hellomiskolc.hu)

 A strandok éjszakáján a Miskolctapolca Barlangfürdő**** kapuja is nyitva áll előtted. A barlangfürdőben nem csak egyszerű éjszakai fürdőzésre készülnek, itt is izgalmas programokat kínálnak majd egészen éjfélig. A habparty és a szaunaszeánsz garantált. Feledkezz bele az éjszakába, a barlangi és a kültéri medencék kellemes vízét élvezve. Fürdőzés közben még az égboltban is gyönyörködhetsz. Ki tudja? Lehet, hogy még egy-két hullócsillagot is látsz.

ejsz10.jpg

Fotó: Miskolctapolca Barlangfürdő****

Helyszín: Miskolctapolca Barlangfürdő****, Miskolctapolca Pazár István sétány 1.

Időpont: 2016. július 29., szombat 20:00-tól éjfélig (pénztárzárás: 23:00)

Belépő: 2600 Ft/fő, szaunaszeánsszal: 3600 Ft/fő

További információ: Strandok éjszakája (hellomiskolc.hu)

 

KONGA SHOW, SZAUNASZEÁNSZOK ÉS BÚVÁRKODÁS AZ AVALON PARKBAN

 

  Akinek még ez sem elég, annak még lelkesen ajánljuk másnapra, július 30-ára az Avalon Park Resort & Spa-ban a Medencés Party nevű rendezvényt, ahová nem csak a létesítmény szállóvendégeit várják. A program délben kezdődik és este tízkor végződik. A korai órákban gyerekek is részt vehetnek rajta, akik megismerkedhetnek a búvárkodás rejtelmeivel a Nautilus Búvárklub jóvoltából.

A felnőttek a hűsítő koktélokkal, jó hangulatú bulizenékkel és szaunaszeánszokkal lazulhatnak el. A zenét Raul szolgáltatja konga show-val. A fürdőruhát és a napszemüveget senki se felejtse otthon!

medences.jpgKép forrása: Avalon Park

Helyszín: Avalon Park Resort & Spa, Miskolctapolca, Iglói u. 15.

Időpont: 2016. július 30., 12:00-től 22:00 óráig

Belépő: Külsősként 5000 Ft/fő ebből 2500 Ft lefogyasztható. Szállóvendégként ingyenes.

További információ: Medencés Party az Avalon Parkban (hellomiskolc.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr488903326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása