5+1 dolog, amit mindenképpen tegyél meg, mielőtt Miskolcra jössz!
2016. július 13. írta: EAnna

5+1 dolog, amit mindenképpen tegyél meg, mielőtt Miskolcra jössz!

 Mielőtt Miskolcra utazol, az alábbiakat indulás előtt el kell végezned, hogy nyaralásod felejthetetlen, élményekkel teli, és kényelmes legyen!

 

1) www.hellomiskolc.hu - Miskolc Város Hivatalos Turisztikai Weboldala

Látogass el Miskolc hivatalos turisztikai weboldalára és böngéssz az információk között, hogy nyaralásod zökkenőmentes lehessen, valamint hogy minden információval rendelkezz, amire városunkban szükséged lehet. Szállások, éttermek, látnivalók egy helyen, a www.hellomiskolc.hu weboldalon.

 

A Lillafüredi Függőkert madártávlatból. Fotó: Hanák Tibor

 

2) Hozz magaddal egy képeslapot!

 Indulás előtt mindenféleképpen csúsztass be egy képeslapot is a bőröndbe a saját lakhelyedről, s legyél részese Magyarország legnagyobb élménygyűjtő programjának, miközben a saját településed is népszerűsíted! A miskolci turisztikai szervezet mindenkinek, aki a saját településéről szóló képeslapon megírja a miskolci élményeit és a lapot leadja a szervezet infopontjain, egy üres miskolci képeslapot ad ajándékba - a hozott képeslapokból pedig elkészül Magyarország legnagyobb élménygyűjtő képeslapfala.

kepeslap2_1.jpg

Fotó: #hellomiskolc.hu

 

3) Vedd kezedbe a várost! - GUIDE@HAND Miskolc

Töltsd le ingyenes mobilalkalmazásunkat androidos, vagy iOS-es okostelefonodra és fedezd fel a várost! Az applikációval átfogó képet kapsz Miskolc látnivalóiról, programjairól, szálláshelyeiről, turisztikai szolgáltatásairól. Az elérhető sétákkal más szemmel tekinthetsz az új, vagy a már ismert helyekre, tárgyakra és motívumokra. Szórakozva fedezheted fel Miskolc múltját és jelenét. Ráadásul nem kell térképekkel és útikönyvekkel sem bajlódnod, az egész város elfér a telefonodon! Az alkalmazás térképe offline is használható. Útközben hasznos helyeket (éttermek, szórakozóhelyek, boltok, stb...) is találhatsz.

nyit_2015_gath_miskolc_default_iphone5.jpg

GUIDE@HAND - kezedben a város! Fotó: #hellomiskolc.hu

  

4) Miskolc Pass - takarékos, kényelmes, egyszerű!

Tudtad, hogy Miskolctapolcán van Európa egyetlen természetes Barlangfürdője, egyetlen Green Gity elvek alapján épült strandja, és hogy a városban található Magyarország legelsőként épített villamosvonala? Gondoltad volna, hogy a XX. századi magyar festészet legjelentősebb alkotóit és alkotásaikat bemutató Kövesi gyűjtemény is Miskolcon található? És azt, hogy Miskolc Pass turisztikai kártyával ezeket mind ingyenesen látogathatod? A helyi közösségi közlekedést ráadásul korlátlanul használhatod a kártya érvényességi ideje alatt. Emellett a Diósgyőri várba, valamint a múzeumokba is ingyen bemehetsz! Sőt, közel 100 helyen vehetsz igénybe kedvezményt 5-től akár 50%-ig szállásokon, éttermekben, vendéglátóhelyeken és üzletekben! Vásárold meg online, és élvezd nyaralásodat a kényelem és a megtakarítás párosával! 

cover_photo_2.jpg

Fotó: #hellomiskolc.hu

 

5) Miskolci Mosolyprogram, avagy hol találkozhatsz a leginkább vendégbarát kiszolgálással Miskolcon?

A Miskolci Mosolyprogram résztvevői mindannyian azért dolgoznak, hogy a Miskolcra és a környékre érkező vendégek minél magasabb színvonalú kiszolgálásban részesülhessenek. Ha elégedett vagy a város turisztikai szolgáltatásaival,valamint az itt tapasztalt  kedvességgel és vendégszeretettel, szavazz a munkatársakra, és nyerj! A programban részt vevő szolgáltatókról és üzletekről itt, a nyereményjáték részleteiről pedig itt olvashatsz bővebben!

 

mosoly.jpg

Mosolygós miskolci Széchenyi utca. Fotó: #hellomiskolc.hu

 

+1) Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon - a minden héten aktuális programajánló

Indulás előtt olvasd el hetente frissülő programajánlónkat, ahol első kézből értesülhetsz a miskolci és a környékbeli programoktól a könnyed szórakoztató programoktól egészen a kulturális kikapcsolódásig minden témában!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr518874580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása