Miskolc kínálata Európa turisztikai desztinációinak legjobbjai között
2016. május 09. írta: EAnna

Miskolc kínálata Európa turisztikai desztinációinak legjobbjai között


Magyarországon Budapest után elsőként immár Miskolc is tagja az európai legjobb desztinációkat összefogó European Best Destinations közösségnek.

 

european_best_destination.jpg

A europeanbestdestinations.com célja a kultúra fejlesztése és az európai turizmus minél szélesebb körben történő elterjesztése. Európa legjobb úti céljainak bemutatása fontos szerepet játszik abban, hogy a kontinens az egyik első számú turisztikai célpont legyen a világon. A honlapon több mint 350 európai desztináció található meg. A magyarországi turisztikai úti célok közül Budapest után Miskolc az első vidéki település, mely felkerült Európa kedvenc úti célpontjai mellé a turisztikai térképre - többek között Velence, Madrid, vagy Marseille mellé. A European Best Destinations csapata 2009 óta több mint 3 millió utazót ért el aközösségi média csatornáin és honlapján, s mintegy 34 milliós média elérése volt. 

A projekt vezetője, Maximiien Lejeune személyes hangvételű levélben gratulált a miskolci TDM vezetőjének és munkatársainak Miskolc hazai és nemzetközi pozicionálásának eddigi eredményeihez, amelyet a mellékelt plakett is szimbolizál. 

Az utazás kedvelői a honlapon hozzáférhetnek fotókhoz, videókhoz, 360 fokos panorámaképekhez, útikönyvekhez, valamint megtudhatják, mik a desztináció legfontosabb látnivalói, programjai. 

Miskolc bemutatása: http://www.europeanbestdestinations.com/destinations/miskolc/

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr948699668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása