TripAdvisor Kiválósági Tanúsítvány – Miskolcon 10 díjazott
2016. május 31. írta: N. Júlia

TripAdvisor Kiválósági Tanúsítvány – Miskolcon 10 díjazott

A TripAdvisor a világ legnépszerűbb közösségi turisztikai csatornája, ahol a vendégek összeállíthatják nyaralásuk, pihenésük programját, egy csokorba foglalva a programlehetőségeket, a szálláskínálatot és az éttermi kínálatot egy-egy településen, az élményeiket pedig megoszthatják másokkal és értékelhetik a szolgáltatások színvonalát. A portál immár 6. éve nyújtja a rangos Kiválósági Tanúsítvány-díj elismerést azoknak a létesítményeknek, amelyek folyamatosan nagyszerű értékeléseket kapnak az utazóktól a TripAdvisoron.

kivalosagi_2016.png

A Kiválósági Tanúsítvány nívódíj, amely az utazók által egy 12 hónapos időszak során a TripAdvisoron közzétett értékelések minőségét, mennyiségét és frissességét veszi számításba. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megfelelő jelölt legyen, összességében legalább 4 buborékkal kell rendelkeznie a TripAdvisor 5 buborékos osztályozási skáláján, értékelései számának el kell érnie a meghatározott minimumot, valamint profiljának legalább 12 hónapja szerepelnie kell a TripAdvisoron. 2015-ben számos, addig a rendszerben nem szereplő miskolci attrakció került fel a TripAdvisorra, így várható, hogy 2017-ben újabb attrakciók kerülhetnek majd fel a díjazottak sorába.  

„Ez az elismerés hozzásegíti az utazókat, hogy olyan vendéglátóhelyeket találjanak és foglaljanak le maguknak, amelyek rendszeresen kiváló szolgáltatás nyújtanak. A TripAdvisor büszke arra, hogy fontos szerepet játszik abban, hogy az utazók megalapozottabb foglalással kapcsolatos döntéseket hozzanak” – mondja Heather Leisman, a TripAdvisor iparági marketing-igazgatóhelyettese.

Miskolcon a 2016-os Kiválósági Tanúsítványt 6 étterem és 4 attrakció érdemelte ki: a Végállomás Bistorant, a Creppy Palacsintaház, a Dűlő, a zip’s brewhouse, a Cafe Frei és az Impresszó Étterem, valamint a Barlangfürdő, Lillafüred, a Diósgyőri Vár és a Bükki Nemzeti Park. Ki kell emelni, hogy ezek közül Lillafüred és a Diósgyőri Vár már 2015-ben is megkapta az elismerést, 2014-ben pedig a Barlangfürdő is a díjazottak között volt, ami azt mutatja, hogy a vendégek szerint évek óta folyamatosan kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatások várják ezeken a helyeken az érdeklődőket.  

A miskolci helyi turisztikai szervezet, a MIDMAR Nonprofit Kft csapata gratulál a díjazottaknak!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr808762152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása