Használd fel a SZÉP kártyádat Miskolcon!
2016. május 27. írta: EmeseT

Használd fel a SZÉP kártyádat Miskolcon!

 Május 31-én lejárnak a 2014-ben feltöltött SZÉP kártyákra feltöltött összegek. Ne hagyd veszni a kártya egyenlegét! Miskolcon számos lehetőséget találsz a kártyán maradt összeg „elköltésére”. Megmutatjuk, hova érdemes menned!

miskolctapolcai_strand_hanak_tibor.jpg

Miskolctapolcai Strandfürdő, fotó: #hellomiskolc

 

SZÉP KÁRTYÁVAL MISKOLCTAPOLCÁN

 A város legnépszerűbb turisztikai célpontjain szerencsére nagyon hamar találsz olyan szálláslehetőséget, vendéglátóhelyet, szórakoztató létesítményt, ahol Széchenyi pihenőkártyával is tudsz fizetni.

 A csodaszép, virágos parkkal, ritka növényekkel, fákkal és tavakkal szegélyezett Miskolctapolcán többféle stílusú szállás közül is választhatsz.

 A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel, ahogy a nevéből is kiderül, elsősorban a wellness iránt rajongóknak ideális helyszín. A hotel 41 két ágyas, 8 apartmanban és egy mozgáskorlátozott szobával várja a vendégeket nyugalmat sugárzó színeivel, berendezésével és az idény szerint változó programcsomagokkal.

calimbra_ks_12.jpg

Hotel Calimbra, fotó: #hellomiskolc

 

 Ha rusztikus stílusú, klasszikus hangulatú szállást keresel, akkor a Kikelet Club Hotel az ideális választás. A Hotelhez egy Mátyás király korát idéző étterem is tartozik.

 A Hotel Kittyt a Bükk hegység ékszerdobozának tartják a szállodák közül. A Travel Channel a „Legszebb kis Hotel 2015” pályázatán beválasztotta a legjobb tizenötbe. A Hotel Kitty, Miskolctapolca ősparkjában, a világhírű Barlangfürdő**** bejáratától alig néhány lépésre található.

 A háromcsillagos Fortuna Hotel azok számára kiváló választás, akik Miskolcot és környékét városnéző vagy akár bakancsos turistaként is szeretnék bejárni, miközben nem mondanak le a szállodai luxusról.

 Családoknak ajánljuk a Panoráma Vendégházat, mely a Barlangfürdő szomszédságában helyezkedik el. A vendégházban otthonos grillezési lehetőség várja a látogatókat, a kijelölt szobákba pedig akár háziállat is bevihető.

 Nem árt felírnod, hogy Miskolctapolcán nemcsak a szálláshelyeken fogadják el a SZÉP kártyát, hanem a Miskolctapolca Barlangfürdő**** jegypénztárában is. A fürdő a természet csodája Európa közepén. A benne található gyógyító karsztvíz és a barlang egyedi klímája együttesen hihetetlenül jó hatással van a szervezetre.

Családosoknak, gyerekeknek az Avalon Park nyújthat aktív kikapcsolódást SZÉP kártya elfogadóhelyként játszóparkjával és gokartpályájával.

barlangfurdo_ks_10.JPG

Miskolctapolca Barlangfürdő****, fotó: #hellomiskolc

 

BELVÁROSI KINCSEK PIHENŐKÁRTYÁVAL

 Miskolc történelmi belvárosában található már az Öreg Miskolcz Hotel, melynek art decós hangulata a környező épületek múlt századi stílusához igazodik. A szállodához egy elegáns étterem is tartozik.

 A Hotel Pannónia a belvárosban a múzeumokhoz, a galériához és a színházhoz a legközelebb található, akit  Miskolc belvárosi szépségei érdekelnek, ez a szálláshely a legmegfelelőbb számára.

oreg_miskolcz_ks_4.JPG

Öreg Miskolcz Hotel recepció, fotó: #hellomiskolc

 

 Nem messze a Hotel Pannóniától a Széchenyi utcán a Miskolc Bolt és Miskolc Caféban a Széchenyi Pihenőkártya egyenlegére megkóstolhatod a legújabb színes kávéspecialitásokat az Eper Ámort, a Bounty Cappuccionót és a Latte Azzurro-t. Ha pedig egy finom ebédre vagy vacsorára vágysz a SZÉP-kártyával, fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a magyaros konyhájáról ismert Calypsoban ezt megteheted.

 Ha a belvárosban foglalnál szállást, de a kellemes zöldövezet és a századfordulós épületek vonzanak, akkor lelkesen ajánljuk a Lévay Villa Hotelt, melynek a saját vendéglátóhelye a Café du Boucher Belga Söröző-Étterem, amely híres belga csapolt söreiről, flamand, vallon, magyar és nemzetközi konyhájáról ismert.

bouche-006.jpg

Café de Boucher Belga Söröző-Étterem, fotó: #hellomiskolc

 

 A City Hotel ideális családdal, barátokkal és egyedül, üzleti ügyben érkezőknek egyaránt. A szálloda szolgáltatásait szauna, pezsgőmedence, gőzkabin teszi exkluzívvá. A szálloda alatt a Drót Bisztróban a magyaros és a tájjellegű, valamint nemzetközi és a vegetáriánus konyha különlegességeit kóstolhatod végig a hazai borkínálat mellett.

 Miskolc egyik legkülönlegesebb hotelja az Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem & Látványpince szintén elfogadja a SZÉP kártyás fizetést. A szálloda érdekessége, hogy egy történelmi étterem található benne, és az Avas egyik legnagyobb pincerendszere fut alatta, amely látványosságként is megtekinthető. A pincében a magyarországi borok széles választékából lehet kóstolni. Az étteremben minden évszakban legalább egyszer rendeznek egy hangulatos középkori lakomát.

aranykorona_kupcsik_sarolta_4.JPG

Aranykorona Történelmi Hotel-Étterem & Sétáló Pince, fotó: #hellomiskolc

 

 Izgalmas és szintén SZÉP kártya elfogadó vendéglátóhely a közelben a Creppy PalacsintaHáz Étterem, amely nemcsak egy egyszerű étterem a sok közül. Az étlapon ugyanis csak olyan fogások találhatók, amelyeknek köze van a palacsintához. A palacsinták nem feltétlenül csak édesek lehetnek: sós, fűszeres palacsintatésztákat és akár még palacsintalevest is kóstolhatsz.

 A belvárostól könnyen megközelítheted a fürdőzési wellness szolgáltatásokat nyújtó Selyemréti Strandfürdőt, ahol ejtőzve a forró vizű dögönyözőben kipihenheted a városnézés és a kirándulás fáradalmait. A Selyemréti Strandfürdő  SZÉP kártyával is igénybe vehető.

selyemret_nj_56_cut.jpg

Selyemréti Strandfürdő, fotó #hellomiskolc

 

 Ha városunk középkori várára vagy kíváncsi, és nem szeretnél sokat utazni hozzá, akkor a közvetlen szomszédságában a Várkert Panzióban is felhasználhatod a SZÉP kártyádon maradt egyenleged. A szállásról gyönyörű kilátás nyílik a Bükk hegységre és a Diósgyőri várra.

 Ha megéhezel, nem kell sokat sétálnod a Dorottya utcára, ahol a Végállomás Bistorantban fogyaszthatod el ebéded vagy vacsorád szintén a kártya egyenlegére a lillafüredi kisvasút kezdőállomásának közvetlen közelében.

 

LILLAFÜREDI SZOLGÁLTATÁSOK SZÉP KÁRTYÁVAL

 A festői Lillafüreden, amely a szerelmes turisták kedvenc üdülőhelye majdnem ugyanannyi szálláshely fogadja el a Széchenyi üdülőkártyát, mint ahány miskolctapolcai.

 Elsősorban azoknak ajánljuk Lillafüredet, Hámort és környékét, akik a jó levegőre, az andalító Hámori-tó látványára és az erdő, a barlangok és a túraútvonalak szépségeire kíváncsiak. A sport szerelmeseinek kihagyhatatlan a Lillafüredi Sport- és Kalandpark, ahol szintén igénybe vehető a Széchenyi pihenő kártyával való fizetés.

lillafuredi_libego_10_te.JPG

Lillafüredi libegő, fotó: #hellomiskolc

 

 Ugyanígy Lillafüred legújabb látványossága, csodás látványt nyújtó libegőre is váltható jegy SZÉP-kártyával. A kártyáddal környéken Hámorban a Molnár Csárdában ehetsz egy jót.

 Lillafüredtől néhány kilométerre a Csanyikban fellelhető a jó néhány újonnan született kisállattal büszkélkedő Miskolci Állatkert és Kultúrpark, ahol több órát is el lehet bolyongani.

 A legismertebb lillafüredi szálláshely, mely elfogad Széchenyi Pihenőkártyát, a Palotaszálló.

palota_etterme_ks_7.JPG

Hunguest Hotel Palota, fotó #hellomiskolc

 

 Motorosoknak, a túrázás és kirándulások kedvelőinek elsősorban a Hotel Tókertet ajánljuk. Hámorban családoknak javasoljuk a Hotel Szeletát. Bakancsos turistáknak, fiataloknak, iskolás csoportoknak az Ózon Panzióban és a Lillafüredtől egy hosszú túraútvonalon keresztül megközelíthető Jávorkúti Étterem és Panzió kiváló pihenést biztosít.

 

lillafured_tokert_ks_1.JPG

Hotel Tókert Étterem, fotó: #hellomiskolc

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr698751512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása