Éjjel-nappal Miskolc...
2015. október 02. írta: N. Júlia

Éjjel-nappal Miskolc...

...avagy 4 hely, amit éjszaka is meg kell nézni Miskolcon

Ha valaki Miskolcra látogat, érdekes egyszer-egyszer éjszaka is felfedezni a várost. Garantáltan nem fog csalódni, hiszen számos éjszakai kivilágításban pompázatos része van a városnak. Mi most megmutatunk négy helyszínt nappali és éjszakai fényben, azonban ezzel korántsem ér véget az éjszakai bakancslista.  Fotók: Hanák Tibor. 

1. A Szinva-terasz 

szinvaterasznappal.jpg

szinvateraszejjel.jpg

 

2. A Hősök tere a minorita templommal

hosokterenappal.jpg

hosoktereejjel.jpg

 

3. A Diósgyőri Vár

varnappal.jpg

varejjel.jpg

 

4. Lillafüred, Függőkertek

fuggokertnappal.jpg

fuggokertejjel.jpg

 

Garantáltan nem tévedsz el a városban, ha a Guide@Hand Miskolc mobil alkalmazást letöltöd a telefonodra, hiszen offline is használható térkép és több hangos városnézés közül válogathatsz. 

Ha mindezen varázslatos helyszíneket még az ősszel fel szeretnéd keresni a családdal, foglalj most családi csomagot, s egy db 48 órás Miskolc Pass kártyát ingyenesen biztosítunk a város felfedezéséhez, ami azért is hasznos, mivel ingyenesen tudod használni a közösségi közlekedést, az éjszakai városnézés után a Best of Taxival 33%-os kedvezménnyel utazhatsz vissza szálláshelyedre, továbbá az autóval érkezők számára olcsóbb tankolást biztosít a Besenyői úti Avia.

315.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hellomiskolc.blog.hu/api/trackback/id/tr57879940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása